PayPro, Hoe gebruik je het en wat moet je erover weten!

PayPro
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

 


PayPro is een Affiliate netwerk waarmee je een overzicht kunt krijgen welke producten je kunt promoten met bijvoorbeeld je website.

Daarnaast is het ook een manier om online betalingen te kunnen verrichten. PayPro biedt de mogelijkheid om je product te koop te zetten. In ruil daarvoor willen ze wel een percentage van de opbrengst.

Er zijn dus 2 manieren om geld te verdienen met PayPro:

  1. Je eigen product verkopen
  2. producten van andere promoten.

In dit blogbericht gaan we het hebben over het laatste. Producten promoten van andere.

Je kunt met PayPro dus inkomsten genereren door middel van het promoten van producten van andere. Als je er dan voor zorgt dat je bezoekers via jouw link het product kopen krijg je hier een commissie voor.

 

Een PayPro account maken.

Het eerste wat je natuurlijk moet doen is naar de website van PayPro gaan www.paypro.nl

Als je bent aangekomen op de website kun je klikken op “Direct beginnen!” en maak je een account aan. Vul je naam, E-mail adres, telefoonnummer en wachtwoord in en klik op account aanmaken.

Heb je deze gegevens ingevuld dan kom je op het dashboard van PayPro. Hier moet je nog wat extra zaken invullen zoals een kopie van je ID en de raamovereenkomst printen, ondertekenen en weer opsturen.

Als je dit allemaal hebt gedaan dan is je PayPro account klaar.

 

 

Affiliate campagnes.

 Als je je Paypro account helemaal gereed hebt kun je gaan beginnen met het promoten van andermans product. Om te kijken welke producten er allemaal beschikbaar zijn om te promoten ga je naar affiliate campagnes.

PayPro

 

Hier krijg je een overzicht met wat je allemaal kunt gaan promoten. De keuze is reuze! Er zijn verschillende categorieën zoals afvallen, geld verdienen, educatie etc.

 

Geld verdienen met PayPro.

 Als het goed is heb je bij het aanmaken van je PayPro account ook je Iban van je bank in moeten vullen. Dit is nodig zodat je straks geld kunt gaan verdienen met PayPro.

Als je een product hebt gekozen dat je wilt gaan promoten en je klikt erop dan krijg je onderaan en link te zien. Dat is je unieke “Affiliate link” Als mensen via deze link het product kopen wat jij promoot dan krijg jij hier een commissie voor.

 

Deel je link op bijvoorbeeld je website of op je Facebookpagina.

 

Als je al een bekende website of Facebook pagina hebt zullen veel mensen binnen een korte tijd al op je affiliate link klikken en zul je misschien ook al verkopen realiseren.

Maar als je net begint kan het een tijdje duren voordat mensen op je link zullen gaan klikken het is dus een kwestie van geduld.

 

Slot.

Mocht je wat aan dit artikel hebben gehad dan vind ik het altijd leuk als je even een reactie onder deze blog achterlaat en dan zien we elkaar snel weer in een andere blog 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *