Geld verdienen met bloggen

 

Wil je ook graag geld verdienen met bloggen, en zoek je al een tijd naar manieren om dit te kunnen doen? In dit artikel geef ik je 3 tal manieren om geld te verdienen met je blog,

zodat ook jij hier straks een leuk zakcentje een overhoudt.
En ik beloof je dat de tips die ik je in dit artikel geef 100% werken! Dus geen rare bullsh*t maar 3 goede manieren waar je vandaag nog mee kan gaan beginnen.

Laten we beginnen 😉

 

Geld verdienen met bloggen

 

 

 

 
 Affiliate marketing

Affiliate marketing is een hele goede manier om geld te verdienen met bloggen.
Affiliate marketing is simpelweg het promoten van andermans producten en daar kun je een kleine commissie voor krijgen.

Eerst ga je zoeken naar een affiliate programma waar je kunt gaan bekijken welke producten je kunt promoten. Sites waar je dit kunt doen zijn bijvoorbeeld:

 

  • PayPro
  • Daisycon

Als je dan een product hebt uitgekozen wat je graag zou willen promoten kun je dit bijvoorbeeld op je blog doen. Kies wel een product dat gericht is op je doelgroep.

 

Schrijf goede content.

Belangrijk bij Affiliate Marketing is dat je goede content schrijft voor je blog. Het is dus ook het handigst als je een product gaat promoten dan je een product kiest waar je zelf ook wat mee hebt dan is het makkelijker om hier goede content voor te schrijven 😉

 

Meer informatie?

Weet je nog niet hoe je een goed blogbericht schrijft?
Lees dan deze blog eventjes.

En wil je meer informatie over Affiliate marketing?
Klik dan even op de knop hieronder om meer te weten te komen. Veel succes! 😉

 

 

Google Adsensen.

 

Google Adsense is denk ik een van de makkelijkste manieren om geld mee te verdienen voor je blog of website. Google Adsense is een advertentie programma van Google die ervoor zorgt dat er advertenties verschijnen op je website. En als hier vervolgens een gebruiker op klikt krijg jij daar geld voor.

Het eerste wat je moet doen is een account aanmaken bij Google Adsense. Dit doe je door naar de website van Google Adsense te gaan en je aan te melden. Je moet je website URL, persoonlijke gegevens en Google account doorgeven en je bent klaar.

 

Geld verdienen met bloggen

 

Als je  een account hebt moet je je website koppelen met Google Adsense. Dit doe je door een stukje code in de header van je website te plaatsen. Om bij de header van je website te komen kun je een hele simpele pugin installeren genaamd “Insert headers and footers”

Kopieer het stukje code dat vaak begint met < script > en plak het in de header van je website en klik op opslaan.

 

Geld verdienen met Google Adsense

Geld verdienen met Google Adsense werkt dus als volgt.
Mensen komen op je website en als ze vervolgens op een advertentie klikken krijg je daar wat geld voor. Zo simpel is het 😉

Als je publiek op je website wat kleiner is of je begint net dan zul je in het begin misschien wat minder snel resultaat zien. Maar als je al een groot aantal bezoekers op je website hebt dan kan het bedrag aardig oplopen.

 

 

Je eigen product verkopen.

 

Deze had je misschien niet zien aankomen maar het kan super effectief zijn om bijvoorbeeld je eigen e-book te verkopen op je blog. En het is echt geen hele webshop wat je hoeft te starten maar een simpel e-book of online cursus dat je kan gaan verkopen op je blog.

Dit doe je door bijvoorbeeld onderaan je blog een promotie te geven voor je cursus of e-book en ze dan te sturen naar een betaal pagina waar je kan betalen met Ideal. Dit komt ook allemaal terug in de WordPress cursus.

De mensen die je blog lezen zijn meestal al geïnteresseerd in het onderwerp waarover je blogt dus met een extra cursus of e-book kunnen ze nog meer betaalde informatie krijgen.

 

Geld verdienen met bloggen

 

Conclusie.

 

Het is dus zeker mogelijk om geld te verdienen met bloggen.
Maar je moet er wel wat voor gaan doen. Hoe maar tijd je erin steek hoe maar je ook zult gaan verdienen met je blog.

 

Slot.

Ik hoop dat je dit en leuk en handig blogbericht vond. Mocht dat het geval zijn laat dan even een leuke reactie achter of een vraag ik beantwoord de meeste reacties 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *